Skip to Store Area:

Cars4Kids

Winkelwagen

U heeft niets in uw winkelwagen.

Elektrische kinder accu jeep H2 2 persoons 12 Volt

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Kinder auto accu Jeep H2 2 pers. 12 volt met RC

Prijs
Klantenservice
Levertijd
23 review(s)

Beschikbaarheid: Op voorraad
(Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.)

€ 255,00
Prijs is inclusief BTW en exclusief verzendkosten

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
zeer goed Review door Dennie Huigen
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Goed product. Snelle levering. Aan te raden (Geplaatst op 02-12-2014)
Een prachtige Hummer!!!! Review door Ramon
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Om te beginnen was de levertijd TOPPIE!!!! Vrijdag besteld en de volgende dag op zaterdag netjes bezorgd. Waren 2 pakketten, waarvan 1 hele grote. Het in elkaar zetten heeft wel langer dan een uur bij mij geduurd :) We hebben onze dochter op haar 3de verjaardag mee verrast en ze vond het een geweldig cadeau. Kortom een prachtig mooie Kinder Hummer Jeep voor een betaalbare prijs!!!! (Geplaatst op 03-11-2013)
Supertoffe hummer jeep Review door Van den Vonder Tom
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Onze zoon kreeg deze hummer jeep voor zijn 3de verjaardag. Hij was meteen verkocht aan zijn hummer,en de kleine broer is blij dat hij mee kan rijden. Alleen maar blije gezichten bij de kids en de ouders. (Geplaatst op 30-09-2013)
hummer jeep Review door stephan
Levertijd
Klantenservice
Prijs
heel mooie auto. alleen verloopt het sturen vrij stroef.
levering viel tegen want de 2 dozen werden op 2 verschillende dagen geleverd (Geplaatst op 24-09-2013)
Geweldige auto! Super snelle levertijd Review door Wigman
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Auto, zoals de vorige reviews al aangaven, binnen 2 dagen in huis. Alles compleet en heel binnen gekregen en na een uurtje alles in elkaar te hebben gezet doet hij het super. Weet nog niet hoe lang e'.d, want mn zoontje is pas over 3 weken jarig en dan zal hij pas echt gaan worden gebruikt! (Geplaatst op 17-09-2013)
Superrrrr Review door Salver
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Ik zou zeggen ga zo door heel netjes alles afgehandeld een goede en snelle klantenservice ik zou zeggen ga zo door.

Grt
Salver (Geplaatst op 13-09-2013)
Supersnel, correcte prijs, degelijke kwaliteit Review door Brett
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Ik kan niet anders als positief zijn, snelle levering,prijs-kwaliteits verhouding op orde en me zoons zijn dolgelukkig met de Hummer! (Geplaatst op 12-09-2013)
prima Review door canan Turk
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Ik heb de doos nog niet open gedaan omdat deze auto heb ik voor mijn neef als cadeau gekocht, Maar ik kan zeggen dat was veel sneller bezorg dan de ik verwacht, omdat andere winkels gaf de aan kan 1 of 2 weken duren tot levering. Bij cars4kins.nl heb ik vandaag besteld morgen of overmorgen thuis gekregen.

Ik ben wel tevreden van mijn bestellen alleen maar ik heb probleem hoe ik moet naar Turkije moet verzenden of meenemen :) (Geplaatst op 08-06-2013)
prima Review door spuer
Levertijd
Klantenservice
Prijs
Als is perfect gegeaan...
Bedankt..... (Geplaatst op 13-03-2013)
goed tot matig Review door maureen van bogaert
Levertijd
Klantenservice
Prijs
de auto is leuk en mooi is wel erg duur voor een auto die niet in de regen ken rijden

REACTIE CARS4KIDS:

Het klopt dat accu voertuigen niet in de regen mogen rijden.
Deze bevatten elektronica welke niet vochtig/nat mag worden, maar dat is bij alle elektronische artikelen/speelgoed meestal het geval.

(Geplaatst op 06-12-2012)

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Kinder auto accu Jeep H2 2 pers. 12 volt met RC

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Klantenservice
Levertijd

Custom magento captcha module from Outsource Online